|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Autentificare
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
ReDzzz
Utilizator Inregistrat
Posesor Steam: NU
Server: Inociv.Celife.Net
Avertismente: 1 din 3
|
 ce-mi place
Genul tau preferat de Muzica : House Artistii tai preferati : Connect-r,David Guetta,Black Eyed Peas, Cat de mult asculti muzica pe zi? : 7/24 Adauga aici 3 piese care iti plac tie : Gettin' over you,Still,Burning Love Ce ar trebui sa faca Romania pt ca artistii sa fie consacrati si in afara?:Sa creeze piese cat mai bune si sa nu fie influentata de gutza salam si de ceilalti cocalari
|
| Vin Iul 23, 2010 2:42 pm |
|
 |
|
aimoN -
Utilizator Inregistrat
Posesor Steam: DA
|
 Re: ce-mi place
ReDzzz nu trebuie sa discrimini ceilalti artisti fiind Gutza Salam etc. pt ca fie care canta genu de muziaca care il reprezinta si daca tie nu iti plac manelele nu trebuie sa vb asa de ei....un sfat prieteneste lasa manelisti in pace veziti de musica ta preferata nu discrimina alti artisti...imi pare rau daca te superi dar cam am dreptate....bft;)
|
| Sâm Iul 24, 2010 12:13 am |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|